התרופה אימיטרק למיגרנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/11/2011 | 10:09 | מאת: אנה

בעלון לצרכן כתוב לא להשתמש אם ידועה רגישות לסולפונאמידים. אני רגישה לסולפה. מותר/אסור לי להשתמש בתרופה? תודה מראש על התשובה

30/11/2011 | 10:50 | מאת: שני כרמי

אנה שלום. התרופה אימיטרקס מכילה את החומר הפעיל- Sumatriptan הכולל במבנהו הכימי קבוצת סולפונאמיד ומשויך לתרופות ממשפחת הסולפה. לכן, אם יש לך רגישות ידועה לתרופות ממשפחת הסולפה, עליך להודיע על כך לרופא שרשם לך את האימיטרקס. במידה ואת עושה שימוש בתרופה, היי ערנית מאוד לסימני רגישות. לבריאות.

30/11/2011 | 13:21 | מאת: אנה

יש חלופות, אני לא מתכוונת בכלל לקחת את הכדור למרות שכבר קניתי ממנו.

30/11/2011 | 14:24 | מאת: יפית

באיזה בתי מרקחת יש כרגע מלאי של התרופה? אודה לתשובה. תודה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות