שילוב תרופתי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/09/2011 | 19:40 | מאת: רוני

בני לוקח פריזמה מזה שבועיים.עכשיו הוא מקורר מאוד ואני רוצה לתת לו לורטדין וסינופד .האם זה אפשרי ? 2.האם הוא יכול לקחת ןיטמין D ?(ויטמין זה הוא לןקח כבר כמה שבועות) תודה מראש

18/09/2011 | 20:47 | מאת: שני כרמי

רוני ערב טוב. לא מצאתי בספרות המקצועית התנגשות תרופתית בין התרופות שציינת. אין מניעה לנטילה במקביל. גם לגבי ויטמין D לא מצאתי מניעה. שימי לב- יתכן וה"התקררות" של בנך היא תופעת לוואי של הפריזמה. תופעות של צינון, כאב גרון וכאבי שרירים יכולות לנבוע מן השימוש בפריזמה. אם אין הטבה במצבו תוך מספר ימים- נא ליידע את הרופא המטפל. לבריאות, שני.

מנהל פורום תרופות ורוקחות