כדור רוגען למיגרנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/11/2011 | 12:45 | מאת: ג'רי

שלום, אני מעוניינת לדעת היכן אוכל לרכוש את הכדור רוגען מאחר ואני לא מוצאת בשום מקום. וזה הכדור היחידי שעוזר לי בהתקפי המיגרנה. אולי יש כדור חליפי אם אותם מרכיבים שאתם מכירים? אשמח לתשובה בהקדם. תודה.

22/11/2011 | 13:09 | מאת: שני כרמי

ג'רי שלום. התרופה רוגען לא משווקת כרגע בישראל וכפי הנראה, גם לא תשווק יותר. הסיבה- אזהרה שיצאה לגבי בטיחות אחד הרכיבים בתרופה (פרופוקסיפן). תכשירים מקבילים לא קיימים בישראל. תוכל לנסות אחד מהתכשירים- "אקמול פוקוס", "אקסידול" או "אקסדרין" המכילים- פרצטמול, אספירין וקפאין כמו ברוגען, רק ללא החומר הבעייתי.

מנהל פורום תרופות ורוקחות