התייחסות למייל שנשלח מיום 31/8

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/09/2013 | 11:43 | מאת: עאסם

ביום 31/8/13 בשעה 15:08 העברתי תוכן שאלה שלא קיבלה התייחסות מאז אותו יום נא מעורבותכם במתן מענה

עאסם שלום, אתה מקבל מס' רב יחסית של תרופות, ולכן קשה לדעת בוודאות איזו מהן גרמה להפרעות בשינה, אם בכלל. נסה להיזכר אם הבעיה התחילה בסמוך להתחלת תרופה חדשה או שינוי במינון של תרופה קיימת. ייתכן ושילוב התרופות הוא זה שגורם לבעיה. מבין התרופות שאתה נוטל, לסלג'ילין יש את הפוטנציאל הגבוה ביותר לעורר, ולכן לגביה יש הנחייה לנטילה בבוקר (או בבוקר ובצהריים, אם מדובר על נטילה פעמיים ביום). סיפרול ו-פי.קיי.מרץ גם מעוררות, אך היו דיווחים (באחוזים נמוכים יותר) גם על תופעה של נימנום. ליריקה היא בעיקר מרדימה, אך גם לגבי תרופה זו היו דיווחים (באחוזים נמוכים יותר) של חוסר שינה. ליאת

05/09/2013 | 20:22 | מאת: עאסם

אכן השערתך במקומה,התחלתי בקבלת גנקוסאן, האם יתכן ובעיית היצמדות הטסיות שגרמו למחלת ה-dvt ולעירנות בגלל הטיפול הנל

מנהל פורום תרופות ורוקחות