חומצה פולית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/07/2013 | 16:03 | מאת: עביר

עוד חודשיים החתונה שלי והתחלתי להשתמש בחומצה פולית לפני הריון - עד מתי להמשיך בה ומתי להתחיל עם ברזל בהריון ואם יש איזה המלצות והצעות ותרופות .. כל טוב לך

עביר שלום, ההמלצה היא שאישה בשנות הפוריות תיקח חומצה פולית במינון 400 מ"קג כל יום. זה חשוב בעיקר 3 חודשים לפני שמתכננים הריון ובמהלך 3 החודשים הראשונים של ההריון. תוספי ברזל לוקחים רק אם בבדיקות דם מתגלה אנמיה. אם את מתכננת הריון תוכלי לקחת גם מולטיויטמין המותאם לנשים בהריון, אבל זה לא חובה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות