לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/06/2013 | 14:31 | מאת: שירן

סובלת מלחץ דם מאוד נמוך מרגישה כל הזמן עייפות וזה מפריע לי לתפקד קשה לי ללמוד קשה לי להיות מרוכזת בעבודה.. מה עושים??

שירן שלום, כדאי שתיגשי לרופא כדי שיבדוק אם אין סיבה רפואית ללחץ הדם הנמוך (אנמיה, דימום, טיפול תרופתי). חשוב שתקפידי על שתיה מרובה. את יכולה להתייעץ עם רופא לגבי שימוש בגרבי לחץ. כדאי להפחית בצריכת אלכוהול, להיצמד לתפריט של תזונה בריאה, ולאכול ארוחות קטנות ודלות בפחמימות. ישנם מוצרים טבעיים להגברת הריכוז והזיכרון. ישנם גם תכשירים המבוססים על ג'ינסנג או קפאין שהם ממריצים ומעוררים. תוכלי להשתמש בתכשירים טבעיים אחרי שהרופא שלל סיבה רפואית לבעיה, ואם מלבד בעיה זו את בריאה. ליאת

04/06/2013 | 14:22 | מאת: שירן

האם גינקוזאן זה טוב או שיש משהו שעליו שאת ממליצה מהתוצרים הטבעיים שמגביר את העירנות ואת שיפור ביצועי הזיכרון? והאם ניתן לרכוש בניו פאר

מנהל פורום תרופות ורוקחות