עיניים אדומות מגרדות וצורבות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/05/2013 | 20:37 | מאת: מיכל

מה תמליצו לעינים אדומות מגרדות וצורבות. אין אלרגיה. זה חד פעמי. אולי מעיפות

מיכל שלום, לתופעה של אדמומיות וצריבה בעיניים ניתן להשתמש בטיפות המכילות את החומר הפעיל tetrahydrozoline (סטילה, אזולין, ויזין), או טיפות עיניים טבעיות. לפני השימוש יש לעיין בעלון לצרכן. אם התופעה לא חולפת או שיש גם הפרשות מהעין, פני לרופא. שימוש בטיפות העיניים התרופתיות מוגבל ל 3-4 ימים ברצף, ובקבוק פתוח יש להשמיד חודש מהפתיחה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות