מחפש תרופה בשם דסוקסין או אחרת שמכילה אמפטמין לטיפ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/05/2013 | 01:53 | מאת: דרור

שלום שמי דרור ק אני מטופל היום בסובוטקס ונכון ליום זה אין לי שום בעיות סמים או אלכוהול מלבד בעיית קוקאין ממושכת כבר 5 שנים הולכת וחוזרת הייתי מטופל במתדון כחמש שנים והיום עברתי לסובוטקס עקב הסנקציות במרכז האחראי על חלוקת המתדון לכן עברתי לכך באופן פרטי אבל עד היום בעיית הקוקאין (קריסטל ) הולכת וחוזרת כבר חמש שנים אני תכנאי מעבדת סמארטפונים ומאוד רוצה לא לאבד את הקו אליו הגעתי היום אז לפני כשנה חבר שהיה מטופל איתי בניידת המתדון נתן לי שלושה כדורים שלא ידעתי את שמם ואחר כך ביררתי ומשום מה יש תחת ידי את כל סוגי התרופות mcr.tramadex,butranse,clonex ועוד אבל אף אחת מהן לא הצליחה לתת לי מענה לבעיית הקוקאין כמו הדסוקסין ביום הראשון שלקחתי אותו הייתי ממש בשיא הנפילה לקוקאין ובאותו יום שלקחתי אותו אחרי כשעה התחלתי להרגיש אנרגטי עם המון המון מצב רוח ואותם חברים הקבועים שהיו איתי פשוט באותו יום לא נפגשתי עמם ממש כך לא יאמן באיזה מהירות היא השפיעה עליי ובאותו יום היה לי את האפשרות לקחת את הקוקאין אבל ממש ממש לא רציתי לכן אם מישהוא מכם יודע היכן ניתן בארץ לקבל אותה את תרופת הדסוקסין או כל תרופה אחרת ממשפחת האמפטמינים אני סמוך ובטוח שיתנו את אותה הרגשה אני ממש לא רוצה ליפול שוב למטה ולכן אני פותח פוסט זה בתקווה לקבל היכוונות לקבלת התרופה הזו או אדראל ששמעתי שגם מאותה משפחה וכבר פניתי לפסיכיאטר שלי הפרטי שממנו אני מקבל את טיפול הסובוטקס והוא לא הכיר את הדסוקסין אבל הבטיח לבדוק לי את זה לקבלת מרשם בתקווה מקווה שאולי מישהוא כאן יכול לכוון אותי אך לקבל את התרופה הזו או ממשפחת האמפטמינים בכול דרך שהיא המון תודה לכולם ושבוע טוב

דרור שלום, מדובר בתרופות מרשם המוגדרות בחוק כסמים מסוכנים. הפנייה בפורום לעזרה להשיג אותן, היא בעיתיית. פורום זה אינו במה להשגת תרופות שלא דרך הצינורות המקובלים. מכיוון שחומרים אלה הם גם תרופות, הרופא שלך צריך להגיע למסקנה שזה הטיפול המתאים עבורך, ולרשום לך את אחת התרופות. תרופות ממשפחת האמפטמינים (דסוקסין ואדראל) אינן רשומות בארץ, ותהליך היבוא שלהן דורש אישור מיוחד ממשרד הבריאות. אני חושבת שאתה צריך בנוסף להיעזר בטיפול תומך, במסגרת קבוצת תמיכה או מכון גמילה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות