מירו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/05/2013 | 10:55 | מאת: אור

אני לוקחת את הכדור מירו כבר חודשיים מרגישה נהדר איתו אבל עליתי חמשה ק"ג. שומרת מאד על תזונה נכונה ואף התחלתי ללכת (דבר שלא עשיתי עד כה). מכיוון שההשמנה גורמת לי דכאון אני מתכוונת להפסיק. איזה כדור עם השפעות דומות שאינו משמין יכול להתאים לי. את המירו הוסיפו לי לפרוזאק שאני לוקחת כבר שמונה שנים. כאלו כדי לחזק את ההרגשה הטובה. ממש חבל לי להפסיק עם המירו אבל לא יכולה לסבול עצמי שמנה.

אור שלום, את ההחלטה אם להפסיק או להמשיך את הטיפול הנוכחי את צריכה לעשות בתאום והתייעצות עם רופא, ולא על דעת עצמך. ישנם כדורים שגורמים פחות לתופעת לוואי של השמנה, אך איזה מהם הכי מתאים לך יוכל להחליט רק רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות