חיזוק המערכת החיסונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/11/2011 | 13:40 | מאת: קרן

שלום, בחצי השנה האחרונה הייתה לי פעמיים דלקת בבלוטת הלימפה בעקבות הרפס בשפתיים. הרופא אמר שהמערכת החיסונית קצת חלשה, כי מהרפס זה לא אמור לקרות... איך אני מחזקת את המערכת החיסונית שלי ?

06/11/2011 | 21:48 | מאת: שני כרמי

קרן שלום. הגדלה של בלוטות הלימפה הסמוכות לפצע היא אינה תופעה נדירה. הגדלת הבלוטות מעידה על פעילות מוגברת של המע' החיסונית באותו אזור. וירוס ההרפס נשאר בגוף במצב "רדום" ומתפרץ במצבים שבהם מע' החיסון נחלשת (מחלה, לחץ, חוסר שינה, חוסרים תזונתיים וכד'). תוכלי כמובן לסייע לחיזוק מע' החיסון שלך ע"י הקפדה על- תזונה בריאה ומגוונת, שינה מספקת, אורח חיים רגוע וביצוע קבוע של פעילות גופנית. אם תרצי, תוכלי גם להיעזר בתוספי תזונה שלהם מיוחסות תכונות המסייעות לחיזוק מע' החיסון ולפעילות אנטי-ויראלית: ויטמין C. חומצת אמינו L-Lysine. אבץ. ויטמינים מקבוצת ויטמיני B. צמחים- סמבוקוס, אסטרגלוס, אכיניצאה. רצוי כמובן לקבל ייעוץ אישי מרוקח/נטורופת כדי לוודא שהתוספים מתאימים לגילך ולמצבך הבריאותי.

מנהל פורום תרופות ורוקחות