הצטננות ושיעול בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2013 | 18:02 | מאת: נגה

אני בשבוע 27 כנראה התקרבתי ואני כבר יומיים מושבתת יש לי שיעולים יבשים וכואבים שממש חונקים אותי מה אפשר לקחת כדי להקל?

נגה שלום, על-פי משרד הבריאות, נשים בהריון צריכות להתייעץ עם רופא לפני שהן לוקחות תרופות, גם אם הן לא דורשות מרשם. את יכולה להשתמש בסירופ טבעי של טננבלוט או בתכשירים הומאופתיים. גם לבלוע כפית דבש יכול לעזור. ישנם מרכזי ייעוץ לגבי שימוש של תרופות בהריון (יעוץ טרטולוגי) ואת יכולה להתייעץ גם איתם (טלפון של המרכז של משרד הבריאות: 02-5082825. ישנם גם מרכזים נוספים שתוכלי למצוא באינטרנט). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות