דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/04/2013 | 21:52 | מאת: שרה

שלום, אני לוקחת וולבוטרין באופן קבוע. לקחתי מוסקול לפני ארבע שעות בשל כאבי גב עזים. שאלתי היא-האם אני יכולה לקחת עכשיו נקסין???

שרה שלום, האם מוסקול ונקסין נרשמו לך ע"י רופא? את יכולה לקחת נקסין, אם נרשם לך ע"י רופא, אחרי אוכל. חשוב לשים לב להחמרת תופעות לוואי של וולבוטרין מכיוון שיש לו התנגשות עם מוסקול. התנגשות זאת גורמת לעלייה ברמות וולבוטרין בדם, ולעלייה בסיכון לתופעות לוואי. אין איסור מוחלט על השילוב, רק לשים לב לתופעות לוואי, אם מתפתחות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות