הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/04/2013 | 17:22 | מאת: תהל

היי , היום הייתי אמורה לקבל מחזור ונכון לעכשיו לא קיבלתי . עשיתי בדיקת הריון בבוקר מתי הכי נכון לעשות שוב ? אגב כל תסמיני קדם וסת קיימים : כאבי שדיים , כאבי בטן תחתונה כאבי שרירים רצון עז למתוק וכו. . אשמח לתגובתך המהירה תודה

תהל שלום, אין המלצות מיוחדות בנושא. הבדיקות הן יותר אמינות ככל שגיל ההריון (או האיחור) גדול יותר. את יכולה, לשיקולך, לעשות בדיקה נוספת למחרת בבוקר, או לחכות יום נוסף, או לעשות בדיקת דם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות