עצירות לתינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/04/2013 | 13:43 | מאת: דברת

הבן שלי אוטוטו בן 7חודשים וסובל מזה כשבועיים מעצירות קשה ביותר. הוא מוציא רק אבנים. מה עושים?

דברת שלום, את צריכה לוודא שילדך שותה מספיק מים. בגיל זה ניתן לתת לילד לאכול מנת ירקות מבושלים, שמכילים סיבים תזונתיים שמסייעים לעיכול (כמובן שעל-פי הנחיות טיפת חלב). ניתן להשתמש בתכשירים "מרככים" כמו נורמלקס. אם המצב נמשך, קחי אותו לרופא. ליאת

12/04/2013 | 06:49 | מאת: קטיה

דברת שלום תתני לו כפית קטנה של שמן זית או תקני נרות גליצרין או תכחי חמאה תחתכי חתיכה קטנה בצורת שום ותנסי להכניס את זה לתוסיק שלו וגם אפשר לתת כפית של מיץ עגבניות

מנהל פורום תרופות ורוקחות