סובלת מתולעים בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/04/2013 | 01:45 | מאת: שרונית

בסד שלום רב, הנני בהריון בשבוע 23 ומתחילת ההריון נדבקתי מבני הקטן. עשיתי בדיקת צואה בהתחלה ולא נמצא שום תולעים אך יש לי גרד קבוע שמציק לי מאוד וניסיתי הכל חוץ מתרופות בגלל הפחד לפגוע בעובר, אכילת שום ושום בפי הטבעת אכילת חריף ניקיון הסטרי אכילת גרעיני דלעת . בעלי והילדים קיבלו טיפול אך נדמה שזה לא עובר והייתי שמחה לתשובה סוף סוף תועלתנית באמת, כי עד עכשיו מצה שחיפשתי בפורומים לא היתה שום תשובה מיקצועית שיכולה באמת לעזור . אשמח לתשובה דחופה.

שרונית שלום, התרופה לטיפול בתולעי מעיים דורשת מרשם, ולכן רק רופא יוכל לעזור לך בכך. לפני שתא לוקחת תרופה או תכשיר טבעי, כדאי לוודא שאכן יש תולעים, מכיוון שגרד יכול לנבוע ממספר גורמים. פתרון אפשרי ובטוח הוא מריחת שכבת וזלין בפי הטבעת לפני השינה. זה ימנע מהתולעים לצאת משם בלילה, ולגרום לגרד. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות