zeto 250

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/10/2011 | 12:41 | מאת: יפית

אני צריכה לקחת 2 כדורים zeto 250 ביום.האם הכוונה 2 כדורים בבד אחד או כדור אחד כל 12 שעות בתודה מראש

29/10/2011 | 18:03 | מאת: שני כרמי

יפית שלום. לא רשמת את גילך ואת הסיבה שבגינה קיבלת את הטיפול האנטיביוטי. ישנם משטרי טיפול שונים, לפי סוג הזיהום וחומרתו. בדר"כ, אם נרשמו לך שני כדורי ZETO ביום, הכוונה היא לשניהם ביחד, פעם ביום, עם מעט מים, לפחות שעה לפני או שעתיים אחרי הארוחה, בשעה קבועה כל יום. אבל, הדבר הנכון לעשות הוא לברר בדיוק מה רשם הרופא במרשם, אם ע"י יצירת קשר עם הרופא, או ע"י יצירת קשר עם בית המרקחת בו נופקה לך התרופה.

13/11/2015 | 14:07 | מאת: דניאל

היי קיבלתי זטו לדלקת בשטן 4 כדורים ביום לקחתי 2 ביחד האם זה בסדר?

15/10/2013 | 18:26 | מאת: כרמלה שי

קיבלתי כדור זטו של 250 מ"ג ל 3 ימים 3 כדוריל ביחד לקחתי בבוקר לפני האוכל אבל לקראת שעה 16:00 יש לי קשיים בנשימה השאלה האם לנפסיק טת הכדור ובנובף קיבלתי גם כדוג סינופד אני עם כאהי גרון סינוס ונזלת חזקה ואוזניים השאלה מאיזה כדור זה יכול להיות טזמח לקבל תשובה מיידית

מנהל פורום תרופות ורוקחות