חולשה כללית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/04/2013 | 17:38 | מאת: ניר

שלום לאחר שחליתי בוירוס עם הקאה ושילשולים המחלה חלפה אבל יש לי חולשה כללית נוראית מה אפשר לעשות? תודה

ניר שלום, אני יוצאת מנקודת הנחה שהמחלה עברה ואין מחלת רקע אחרת. לחיזוק הגוף אחרי מחלה או ניתוח אפשר לקחת מולטיויטמין (או מולטיוימין שמכיל גם צמחי מרפא) או מוצר הומיאופטי שנקרא אלפלפא טוניק או צמח מרפא הנקרא רודיולה. לטיפול קצר טווח, ניתן לקחת תכשיר המכיל ג'ינסנג קוריאני. להקפיד על מנוחה מספקת ועל תזונה בריאה. אם אין שיפור, לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות