קונטרלוק וסינטרואיד תגובות בין תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/03/2013 | 10:29 | מאת: גילה

1. בוקר טוב, אני לוקחת קונטרולוק 40 וסינטרואיד בבוקר.בערב אני לוקחת שוב קונטרולוק.האם מותר לקחתן יחד? כשלקחתי נקסיום וסינטרואיד קראתי שיש להפריד בינהן 4 שעות. 2. אני סובלת משלשולים מתישים. האם יתכן שהקונטרולוק הוא זה שגורם לי לשלשל? או שמא הרמוטיב שהתחלתי לקחת באותו הזמן יחד עם הקונטרולוק? אשמח לתשובתך תודה רבה וחג פסח שמח גילה

גילה שלום, אפשר לקחת קונטרולוק ביחד עם סינטרואיד. שלשול היא תופעת לוואי נפוצה גם של קונטרולוק וגם של רמוטיב. אם מדובר בשלשולים ממושכים, מימיים ומלווים בחום ובכאבי בטן, צריך לגשת לרופא כדי לשלול רקע זיהומי. ליאת

19/03/2013 | 10:12 | מאת: גילה

תודה על התשובה המהירה. עשית לי סדר בבלגן. חג שמח לך גילה

מנהל פורום תרופות ורוקחות