TAB Laxadin 5mg

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/03/2013 | 14:49 | מאת: זהבה חיפה

ד"ר.ג.א.נ. שלום רב, סבלתי מוירוס מהקאות רבות חומצת יתר וגסטריטיס, טופלתי באנטי ביוטיקה בקודיקל, בפראמין 10 מ"ג, בלוסק בבוקר ובלילה, ובאקמול צינון ג'ל, ובעקבות זאת אני כעת סובלת מעצירות קשה. קבלתי TAB Laxadin 5mg במינון של טבליה 1 ביום בלבד, וזה לא עוזר לי. מה עלי לעשות ? האם אני יכולה להכפיל את מינון ה - TAB Laxadin 5mg ? לא קבלתי עלון לצרכן, אין מידע לגבי תופעות לוואי תודה על עזרתכם בנושא זה. בתודה ובברכה ורדי זהבה

זהבה שלום, לא ציינת אם את עדיין מקבלת את כל התרופות שציינת. חלקן עלולות לגרום לעצירות. התרופה קודיקל למשל, עלולה לגרום לעצירות קשה, וכל עוד את לוקחת אותה יהיה קשה לטפל בעצירות. לקסעדין היא תרופת מרשם ומינונה נקבע ע"י רופא. מינון של 2 כדורים הוא לא מינון חריג, ולעיתים קרובות זהו המינון שנרשם ע"י הרופא. עלייך תמיד להתעקש לקבל עלון לצרכן כשאת רוכשת תרופה. בלינק הבא תמצאי את עלון משרד הבריאות עבור התרופה: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Laxadin_pt_1313058708062.pdf ליאת

05/01/2014 | 16:28 | מאת: רפי טטרו

מתי מתחילים לשתות אם אני מבצע בדיקת קולונוסקופיה ביום חמישי בבוקר? טל' 0542526376

מנהל פורום תרופות ורוקחות