קרניטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/01/2013 | 12:45 | מאת: דני

שלום מה עדיף לקחת : Lקרנטין נוזלי או אצטיל L קרנטין בכמוסות ? ואם אפשר מה פרוש הרכיב "אצטיל" תודה דני

דני שלום, שני המוצרים מיועדים למטרות שונות. L-קרניטין הוא תוסף תזונה לספורטאים ואצטיל L-קרניטין הוא תוסף תזונה לבריאות המוח ולמניעת דמנציה. קבוצת האצטיל היא מולקולה כימית המאפשרת מעבר דרך מחסום דם-מוח לשם קבלת פעילות במערכת העצבים המרכזית ליאת

30/01/2013 | 19:46 | מאת: דני

תודה על תשובתך כיון שאני בן 60 ומתאמן במכון כשר ,האם אני יכל לקחת בבקר אצטילLקרניטין-500מ'ג ובערב לפני האמון Lקרניטין נוזלי 1000 מ'ג תודה דני

מנהל פורום תרופות ורוקחות