סרונין של אנדרסון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/01/2013 | 10:34 | מאת: דוד

בן 47 יש בעיות בזיקפה אינני לוקח שום תרופה מכל סוג האם סרונין יעזור בקבלת זקפה והאם יש איזו תרופה טבעית נוספת על בסיס צמחים לא ויאגרא ולויטרה.האם הסרונין נלקח על בסיס קבוע?וכן האם יש אפשרות שהבעיה תעבור מעצמה לאחר מספר פעמים שימוש בסרונין האם פעילות ספורטיבית עוזרת בהרצת מחזור הדם לאבר המין

דוד שלום, תכשירים מהרפואה האלטרנטיבית אינם נבדקים ברוב המקרים ע"י מחקרים קליניים ולכן, אין הוכחות חד-משמעיות ליעילותם. ישנם צמחי מרפא שידועים שנים רבות כמסייעים בבעיות של און מיני, והם מצויים בתכשירים שונים, כולל בסרונין. כדי לדעת אם תכשיר טבעי באמת עוזר תצטרך ךהתנסות בו בעצמך. הוראות שימוש בסרונין: הוראות שימוש לסרונין: לוקחים מידי יום בבוקר ובערב 30 טיפות, ולפני האקט המיני , 40 דקות לפני קיום היחסים כפית גדושה( 60 טיפות). עדיף או על בטן ריקה, או שעה אחרי האוכל. אין לקחת מיידית אחרי אוכל. ככלל רצוי לגשת לאיבחון הסיבה לבעיה של הגעה לזקפה באדם צעיר ובריא, ולגזור את הטיפול מהאבחנה. סביר להניח שהשימוש בסרונין יעזור רק כל עוד תשתמש בתכשיר, אלא אם כן מדובר בבעיה נפשית. פעילות ספורטיבית יכולה לעזור במקרים של אין אונות על רקע עודף משקל, בשילוב עם דיאטה. תכשירים טבעיים נוספים: ג'ינסנג קוריאני, וירמקס, ויגה RX. אם מדובר בבעיה שנובעת מהגדלה של הערמונית, יש גם תכשירים טבעיים לבעיה זו. חשוב לאבחן את הסיבה ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות