סרטן לבלב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/01/2013 | 07:52 | מאת: רוני

לאחר ניתוח וויפל - סרטן בראש לבלב אדינוקרצינומה. לפני חודשיים , בשלושה שבועות האחרונים התחלתי לקבל לוסק פעם ביום בבוקר, קראון 25000 3 פעים ביום ו-קראון 10.000 אני משלשל האם השלשול כתוצאה מאחד הכדורים או שאני לא לוקח נכון. לוקח כדוק לוסק בבוקר לפני האוכל 1/2 שעה , קראון 25000 לאחר ארוחה עיקרית ו-10000 לאחר ארוחה קטנה

רוני שלום, את הכדורים אתה לוקח נכון (חשוב לא ללעוס או לרסק את הקראון). אם השלשולים התחילו רק מאז שאתה לוקח את הכדורים, ייתכן ומדובר בתופעת לוואי שלהם, כי כל אחד מהתכשירים עשוי לגרום לשלשולים. אם גם קודם סבלת משלשולים, ייתכן וזה נובע מהניתוח, ולכן חשוב להתייעץ עם דיאטנית לגבי התזונה שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות