מורינגה וספירולינה להגברת חלב אם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/12/2012 | 00:47 | מאת: הילה

בהריון הקודם שלי עם ביתי הבכורה הייתה לי בעיה עם כמות החלב וכמו כן סבלתי מרמת ברזל מאוד נמוכה. אני עכשיו בחודש השמיני עם בני השני והנטורופתית שלי סיפרה לי על מזונות על והמליצה לי מאוד על נטילת כמוסות מיוחדות של מורינגה+ספירולינה, היא אמרה לי שאני אפילו יכולה לשתות אותן בשייק ושזה יגביר לי את תפוקת החלב, ישפר את איכותו ויזין אותי בברזל. אני רוצה אך ורק דברים טבעיים וזה הדבר שהיא אמרה לי שעזר למטופלות שלה ויש על זה מחקרים. האם את ממליצה על תוספים כאלו?

06/12/2012 | 15:00 | מאת: מיכה

יועצות ההנקה מכירות היטב את הנושא. את יכולה לפנות אליהן למידע נוסף.

הילה שלום, ספירולינה ומורינגה הם אכן מזונות על, עשירים בויטמינים ומינרלים ומיוחסים להם סגולות רבות ברפואה הטבעית, כולל הגברת חלב אם. מצאתי מחקרים על מוצרים אלה, אך לא נתקלתי במחקרים ספציפיים על הגברת חלב-אם. לדעתי, חכי עד ללידה, הקפידי על שתייה מרובה ואכילה מאוזנת, ואם יתעורר צורך תוכלי לפנות לתכשירים טבעיים. קשה לי להמליץ על המוצרים כי אין לי מספיק מידע על יעילותם למטרה זו (זה כמובן לא אומר שהם לא יעילים). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות