אופרדקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/12/2012 | 17:08 | מאת: ליאת

ליאת תודה על התשובה, אני לדאבוני מקבלת תרופה זאת עקב בקע סרעפתי לאחרונה לפני יומיים החליפו לי את התרופה ללנטון 30 מ"ג האם מתרופה זאת לדעתך לא אסבול כל כך מגזים, כנראה שאני אזדקק לכדור מסוג זה עד סוף ימי ואני בת 66 נכון להיום. לציין שאני לוקחת כבר כדורים מזה 10 שנים אשמח לתשובתך ליאת

שלום, ייתכן שבעקבות החלפת התרופה פחות תסבלי מגזים, תופעת הלוואי הזאת פחות שכיחה בתכשיר לנטון. במידה ועדיין יש הפרעות עיכול, ניתן לנסות להשתמש בתוספי מזון כמו פרוביוטיקה או אנזימי עיכול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות