אלטרולט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/09/2011 | 19:16 | מאת: אורית

שלום רב! עקב התקפי מיגרנה חזקים חוזרים ונישנים מידי יום לאחר ניסיון של מיספר תרופות שלא עזרו המליץ לי נוירולוג על " אלטרולט" ליטול באופן קבוע מידי יום בלילה אני חוששת מנטילת כדור באופן קבוע רציתי לדעת אלו השלכות יש בנטילת כדור זה באופן קבוע וחוות דעת רפואית ביכלל על כדור זה תודה

14/09/2011 | 23:32 | מאת: שני כרמי

אורית, לילה טוב. חוות דעת רפואית, קיבלת, למעשה, מהרופא שרשם לך את התרופה. לעניין האלטרולט- השימוש בו לטיפול ו/או למניעת מיגרנות מוכר אך אינו ההתוויה הרשמית של התרופה. לגבי יעילות הטיפול תדרש ממך מעט סבלנות מפני שהשפעתו המלאה עשויה לבוא לידי ביטוי רק לאחר מספר שבועות של שימוש רצוף. בכל מקרה, אסור להפסיק את השימוש בתרופה ללא התייעצות עם הרופא ולרוב תדרש ירידה הדרגתית במינון. תופעות לוואי נפוצות של התרופה- יובש בפה, תופעות שונות במע' העיכול, עליה במשקל, ישנוניות, סחרחורת, רגישות העור בחשיפה לאור. יש לשים לב להשפעות התנהגותיות או רגשיות שעשויות להופיע. לא רשמת את גילך ואם את נוטלת תרופות נוספות- שימי לב , כי יתכנו לא מעט התנגשויות תרופתיות. ועוד דבר קטן- אסור לצרוך אלכוהול בזמן השימוש בתרופה. בהצלחה, שני.

מנהל פורום תרופות ורוקחות