מחליף ל-PRIMONIL

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/12/2012 | 15:40 | מאת: יוג'ין

שלום רב, אחרי הניטוח בפרוסטטה אבא שלי לוקח PRIMONIL 25 MG שלושה פעמים ביום באופן קבוע. בזמן האחרון לא ניתן להשיג את התרופה וכתוצאה חזרה לאבא בריחת שתן. האם קיים מחליף לתרופה? באיזה מינון? האם ישנה אינטרקציה בין המחליף לבין התרופות הנלקחות בגין מחלת פרקינסון?

יוג'ין שלום, ניתן להשיג תרופה בשם tofranil, המכילה את אותו מרכיב פעיל כמו primonil ובאותו מינון. ליאת

04/12/2012 | 21:44 | מאת: יוג'ין

ליאת, בדקתי כי בקופת חולים מאוחדת לא מוכרים את התרופה (היא לא נמצאת ברשימה שלהם כלל). היכן ניתן לרכוש אותה? האם בכלל מביאים אותה לישראל? אודה על עזרתך.

מנהל פורום תרופות ורוקחות