שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/11/2012 | 13:10 | מאת: יבגני 1984

צוהריים טובים ליאת איבגי אני בן 28+ מקבל קונצרטה 96 מ"ג וגם פרוזק 80 מ"ג ואני הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות להוסיף תרופה בשם RELAXINE 500 או אסור לקחת אותם ביחיד? או האם יש תרופות טבעיות שניתן לקחת כמו רלקסין 500? שבוע טוב

יבגני שלום, לא מצאתי אינטראקציה מדווחת בין התרופות שאתה נוטל לבין רלקסין. למרות זאת, כדאי להתייעץ עם רופא לפני שאתה לוקח תכשיר נוסף כמו רלקסין (לא ציינת אם למטרות הרגעה או שינה). הסיבה לכך היא שיש אינטראקציה בין קונצרטה לפרוזאק שיכולה להחמיר תופעות לוואי של פרוזאק (זה לא אומר שהשילוב אסור, אלא שצריך לשים לב להחמרת תופעות לוואי).לכן, ייתכן שהתאמת מינון של אחת או שתי התרופות או שינוי תזמון הנטילה שלהן יפתור את הבעיה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות