שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/11/2012 | 11:54 | מאת: סים

שלום רב. חליתי במחלה שנקראת TTP התרופות שאני נוטלת כבר שישה שבועות הן: 60 גרם פרדניזון 3 כדורים של אגיסרק כדור אחד של לנטון כדור אחד של מיקרופרין כדור אחד של פוליק אסיד האם השילוב בינהם עלול לגרום לסחרחורות? רעד? תודה

סים שלום, סחרחורת יכולה להיות תופעת לוואי של תרופות רבות ושכיחותה יכולה לעלות במצב של ריבוי תרופות. לגבי רעד, לא מצאתי איזכור לתופעת לוואי זו בהקשר של תרופות אלה או של המצב הרפואי שלך. אם התופעות אינן חולפות, גשי לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות