פרוברה...כואבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/11/2012 | 08:31 | מאת: יעל

בוקר טוב , ביום חמישי האחרון הרופא נתן לי את כדורי הפרוברה לצורך הבאת המחזור שנעלם מחודש אוגסט (נעלם לאחר הפסקת גלולות)אני כבר ביום השלישי היום לקחתי את הכדור של הבוקר ואני כבר מאתמול מרגישה ששורף לי למטה ויש לי כאבים בבטן התחתונה.. אני לא יודעת מה לעשות???

יעל שלום, איני יודעת מה חומרת הסימפטומים שלך. אם מדובר בכאבים מאוד חזקים ובעיקר אם הם מלווים בהפרשות או דימום וגינלי, גשי לרופא. התרופה יכולה לגרום לתופעות לוואי של כאבים ונפיחות בבטן, כאבים באגן ולעיתים גם דלקת וגינלית. אם את מרגישה שהכאב והצריבה חריגים, אל תהססי וחזרי לרופא. ליאת

19/11/2012 | 08:45 | מאת: יעל

ליאת תודה על תגובתך בנושא. היום כבר פחות כאבי בטן אבל כן יש צריבה(גרד) כזה...האם זו יכולה להיות הדלקת הוגינלית שאמרת? והאם אחריסיום הכדורים שזה מחר.. כבר לא הרגיש את הגירוד והצריבה הזו ???

יעל שלום, את סיבת הגירוי יוכל לומר לך רק רופא. אם מדובר בתהליך זיהומי כלשהו, גם אם נגרם כתופעת לוואי של טיפול תרופתי מסוים, תצטרכי טיפול נוסף עבורו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות