פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/11/2012 | 19:12 | מאת: marina

שלום רב! לבתי בת ה14 יש פצעים בפנים והעור שלה הוא שמנוני היא סובלת נורא .ניסיתי כל תכשירי רפואה ןמשחות אנטיביטי למיניהם אך לא עוזר ביקשתי מהרופא מרשם ריקוטן אך הוא לא ממליץ בגלל הגיל איך את יכולה לעזור לי בבקשה

מרינה שלום, את יכולה להתייעץ עם רופא על אנטיביוטיקה מתאימה ללקיחה דרך הפה. בינתיים היא יכולה להשתמש בסבונים אנטיבקטריאליים לחיטוי ולניקוי עודפי שומן, כמו אקניל או דרמקס. ישנם ויטמינים מיוחדים לעור פנים בעייתי כמו דרמה קליר של סופהרב. הימנעות מאוכל שמנוני או מטוגן ומשוקולד לפעמים עוזרת. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות