שיעול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/11/2012 | 10:12 | מאת: א

היי, יש לי ילד בן שנתיים עוד חודש והוא לא מפסיק להשתעל בלילות זה ניהיה יותר ולא מצליח לישון. לקחתי אותו לרופא לפני שלושה שבועות ואמר לעשות אינאלציה עשיתי ושוב לא עבר. מה אני יכולה לעשות כדי שזה יעבור לו? תודה לך

שלום, טיפול בשיעול והתקררות אצל פעוטות הוא מעט בעייתי, כי תכשירים רפואיים דורשים מרשם רופא מתחת לגיל 6 שנים. מכיוון שהשיעול מחמיר בלילה ייתכן שמדובר בזליגת נזלת אחורנית בשכיבה שמגרה את דרכי הנשימה. אופציה אחת היא ללכת לרופא ולבקש תכשיר נגד נזלת ושיעול. אופציה נוספת היא טיפול בתכשירים טבעיים: סירופ נגד שיעול כמו הרבליס B או טננבלוט יכולים להתאים וטיפות הומיאופטיות R49 ג'וניור לטיפול בנזלת. ניתן להיעזר במכשיר אדים בלילה וכן בשמנים אתריים כמו שמן הדס (לא למריחה ישירה על העור, אלא להרחה). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות