ברונכיט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/11/2012 | 09:28 | מאת: ויקה

לפני כחצי שנה הייה לי ברונכיט והרופא נתן לי מרשם לתרופה Cefurax 500mg פעמיים ביום למשך 7 ימים. עכשיו שוב פעם יש לי ברונכיט ונתנו לי cefovit forte 500mg ארבעה פעמים ביום למשך 7 ימים. רציתי לשאול האם התרופות מאותו סוג ? לא מבינה למה קיבלתי תרופה אחרת... תודה מראש !

ויקה שלום, שתי התרופות הן מאותה משפחה של אנטיביוטיקה עם הבדלים קלים בכיסוי החיידקים שהם פועלים נגדם. שתי האנטביוטיקות מקובלות לטיפול בברונכיטיס. הרופא קובע על-פי התמונה הקלינית שאת מציגה ועל פי שיקול דעתו, מהי התרופה המתאימה לך ביותר. ליאת

05/11/2012 | 08:19 | מאת: אביב

הוא צמח בעל פעילות אנטי בקטריאלית ואנטי ויראלית ויעיל בטיפול גם בברונכיטיס. ניתן למצוא כמוסות שלו בסולגאר, אני השתמשתי בו אחרי שהיה לי ברונכיטיס גם כן בטווח של חודשיים אז בפעם השניה החלטתי לנסות וזה באמת עזר. לא מומלץ לתת לגוף יותר מידי אנטיביוטיקה לדעתי.

11/11/2012 | 08:50 | מאת: ויקה

אביב המון תודות !!! אני אנסה ומקווה שזה יעזור לי.

מנהל פורום תרופות ורוקחות