תגובות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/10/2012 | 21:08 | מאת: נטע

שלום ליאת באתר של אינפומד יש מדור תגובות בין תרופתיות ,אני לא מצליחה להעביר קישור צריך להקליד את הטייקרב והגבאיפנטין

נטע שלום, הסתכלתי בתוכנת האינטראקציות של אינפומד. תרופות נגד אפילפסיה עשויות לגרום לפירוק מהיר יותר של תרופות אחרות שנלקחות בו זמנית, אך למיטב ידיעתי גבאפנטין לא עושה זאת. אני מניחה שאת בקשר עם הרופא המטפל שלך והוא מודע לירידה ביעילות הטיפול הנוכחי. וודאי רק שהוא מודע גם לכל התכשירים הנוספים שאת נוטלת. ליאת

18/10/2012 | 16:15 | מאת: נטע

ליאת תודה על המאמץ,הבעיה שהנוירולוג לא יודע על נטייקרב ואונקולוג גם נראה לי לא ככ מכיר את הגאב....... טוב בכל אופן הנוירולוג הפנה אותי למרפאת חוץ והיפסקתי לקחת אפילו לא שיפר במעט. תודה על המאמץ והרבה בריאות

מנהל פורום תרופות ורוקחות