שימוש ברזין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/10/2012 | 14:16 | מאת: אמה

שלום, מעולם לא הייתי רזה אך אחרי הלידה העלתי 25 ק"ג שאינני מצליחה להוריד. כבר שנה אחרי הלידה ואני מתנדנת במקום. שמעתי על התרופה ויעילותה ורציצי לשאול האם בשל העובדה כי הנני סובלת התת פעילות של בלוטת התריס (שמתאזן באמצעות 100 מ"ג אלטרוקסין במינון יומי)מותר לי להשתמש בתרופה. תודה מראש, אמא

שלום, הטיפול ברזין אסור במצבים של יתר פעילות בלוטת התריס. אם את מאוזנת על הטיפול באלטרוקסין כנראה שלא תהיה בעיה(בתנאי שאין יתר פעילות). מכיוון שרזין היא תרופת מרשם, ידעי את הרופא שרושם לך אותה על מצבך הרפואי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות