רזין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/10/2012 | 22:02 | מאת: קדן

שלום קיבלתי מרשם מרופא משפחה לכדורים בשם רזין הם להשמנת יתר האם תוכלי לתת לי פרטים יותר כל הכדורים מה המחיר ואני אחרי שפעת חזירים עם רקע ארוך של בעיות רפואיות ממתינה לתשובה

שלום, התרופה רזין עולה כיום כ- 180 ש"ח. זוהי תרופה לטיפול קצר טווח בהשמנת יתר. היא פועלת כנראה במנגנון של דיכוי תאבון. תופעות לוואי אפשריות: סחרחורת, כאב ראש, יובש בפה, שלשול/עצירות, הפרעות שינה, חוסר שקט, עצבנות, רעד, עליה בלחץ דם. תופעות לוואי חמורות: הזיות, הפרעות קצב לב, פגיעה במסתמי הלב, יתר לחץ דם ריאתי, תלות וסימני "גמילה" אחרי הפסקה חדה של טיפול ממושך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות