הרופא רשם לבתי כדורי ברזל אך היא מסרבת לקחת אותם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/10/2012 | 21:52 | מאת: אמא לילדה בררנית

לבתי מחסור בברזל וגם בפריטין. הרופא רשם לה כדורי ברזל מסוג פריפול. היא מסרבת לקחת (לא הצליחה לבלוע ולא מוכנה לשתות מרוסק) בטענה שזה "מגעיל". גם סירופ פריפל-3 לא הסכימה בטענה ש"מגעיל". כמעט לא אוכלת מזונות עם ברזל, כמו בשר. מה עוד כדאי לנסות?

שלום, קיים סירופ תרופתי נוסף בשם: ferro-15 שייתכן וטעמו יהיה טוב יותר לילדתך. כמו -כן קיימים מס' תכשירים טבעיים: סירופ פלורוויטל/פלורדיקס של חברת סלוס (הסוג המתאים תלוי בגיל הילדה) או טננבלוט ברזל בסירופ או דובוני גומי המכילים ברזל. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות