ציפרלקס - הפסקת השפעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/09/2012 | 00:25 | מאת: אסף

שלום, אני גבר כבן 32 , לפני מספר חודשים התחלתי טיפול בציפרלקס עקב התקפי פאניקה קשים וחרדות המלוות בדיכאון קל,בשבועיים שלושה הראשונים היתה החמרה ולאחר מכן הגיע שיפור כאשר בסביבות החודש חודשיים לאחר תחילת הטיפול הרגשתי חדש ממש, עם בטחון גבוה , לאחר מכן התחלתי להרגיש עייף מהרגיל והזכרון נחלש אז התחלתי ליטול מספר תוספים: מולטי ויטמין של סולגאר, אומגה 3 ופוספטידיל סרין, וממש בשבועות האחרונים התחלתי להרגיש שוב את התחושות הפיזיות של החרדות חוזרות של הלחצים בחזה והתחושה הלא נעימה הזאת... האם ייתכן שזה מהתוספים שלקחתי?האם יש להם אינטרקאציה עם התרופה? או שייתכן שהציפרלקס פשוט הפסיק להשפיע עליי?

אסף שלום, אני לא מכירה אינטראקציה עם התוספים שהזכרת שיכולה לגרום לתופעות שתיארת. מכיוון שאלה רק תוספי תזונה, אפשר לנסות לעשות הפסקה ולבדוק אם יש שינוי לטובה. בנוסף, קיימת האפשרות שהמינון הנוכחי לא מספיק עבורך או שהתרופה עצמה לא מתאימה לך- את זה תוכל לברר רק עם הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות