ייעוץ לתרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/09/2012 | 18:56 | מאת: א

אז ככה, אני שם לאחרונה מתקשה מאד ללמוד, לזכור ולהתכרז בדברים פשוטים, אני נוטע הרדם כאשר אני צריך להתאמץ לחשוב על משהו... פעם לא הייתי בכלל כזה הייתי תופס הכל מהר מאד, לא הייתה לי בעיה בזיכרון ולא בעיות ריכוז ולמידה... בכלל מבחן משכל שעשו לי הראה יותר מ 130 ועכשיו שאני מסתכל על שאלות מהמבחן אני בקושי מליח לענות. אני לא סובל מבעיה נפשית כלשהי, אני חושב שזה קשור לפגיעה שעברתי בראש(זעזוע מוח) למרות שלא נגרם נזק מאז אני ככה. חברים אמרו לי שישנם תרופות שיכולות לשפר ולחזיר אותי לאיך שהייתי והפנו אותי לאתר הזה...http://www.antiaging-systems.com/ שישבו תרופות מוכרות. ברצוני לדעת איזו מהם לדעתך ממולצת ביותר לשימוש ומוכרת... תודה

א שלום, קצת קשה לי לענות לך על השאלה כי חסרים לי פרטים: גילך ומצב בריאותי (מחלות/תרופות כרוניות, יתר ל"ד וכו'). כמו-כן אני לא יודעת תחת איזה קטגוריה של תרופות הסתכלת באתר הזה. טיפולים תרופתיים להפרעות ריכוז וזיכרון הם במרשם רופא. ניתן להמליץ על טיפולים טבעיים. חשוב לשלול שוב פגיעה מוחית, וצריך לעשות בדיקות דם כדי לשלול אנמיה. אם שללת את כל אלה ואתה מעוניין בתכשיר טבעי, ישנם כמה תכשירים, לדוג': גינקוזאן לריכוז ואנרגיה (אסור לאנשים המקבלים קומדין או שסובלים מיתר ל"ד לא מאוזן). פרמאטון מולטיויטמין: במצבי חסר בויטמינים וחוסר אנרגיה (אסור למטופלים המקבלים קומדין, ושסובלים מיתר ל"ד לא מאוזן, מתאים בעיקר מגיל 40 ומעלה) ZOOM לקשב וריוכז vayacog לזיכרון ריכוזית לקשב וריכוז. אם יש עוד שאלות, אשמח לענות ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות