כדורי קונג'אק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/08/2012 | 06:03 | מאת: הדס

האם יש איזה מידע באשר לתופעות לוואי או בעיות בלקיחת כדורי קונגאק? האם יש די מחקרים בנושא? תודה הדס

הדס שלום, יש מס' אזהרות לגבי השימוש בקונג'אק. צריך לצרוך אותו עם כמות מספקת של מים (לפחות כוס) כדי למנוע הווצרות של גוש צמיג היכול להתקע בגרון, בוושט או במעי ולגרום לחנק או לחסימה. הקונג'אק יכול להוציא מאיזון חולים סכרתיים המקבלים טיפול תרופתי עקב יכולתו להוריד רמות גלוקוז בדם. כמו-כן, רצוי להפריד את נטילתו מנטילת תרופות אחרות כדי למנוע הפרעה פוטנציאלית לספיגה של התרופות. ליאת

23/08/2012 | 10:33 | מאת: הדס - עץ ופלי

אני מודה על שטרחת להשיב לי הדס

מנהל פורום תרופות ורוקחות