שאלה לגבי SSRI

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/08/2012 | 20:56 | מאת: רון

אני נוטל מספר חודשים ציפרלקס, בנוסף להשמנה והרעב המוגבר שהופיע לי עם נטילת הציפרלקס אני מרגיש הרבה פעמים כמו בנאדם מסטול פשוט לאחר הנטילה, לא זוכר כלום כמעט, מעופף, מרגיש חסר כוחות, לחץ בחזה, תחושת עייפות קשה. האם זה תקין? אני משתדל ליטול את התרופה בערב אך עדיין התופעות הללו מפריעות לי בייחוד שגם למחרת לפעמים חלק מהתחושות עדיין נותרות ? מה עליי לעשות במצב כזה?

09/08/2012 | 21:53 | מאת: שני כרמי

רון שלום. התופעות שאתה מתאר הן תופעות לוואי מוכרות, המופיעות לעתים במטופלים הנוטלים ציפרלקס (ESCITALOPRAM). אם התופעות לא מוטבות ומפריעות לתפקוד היומיומי שלך, יש בהחלט מקום להתייעץ עם הרופא המטפל שלך לגבי המשך השימוש או חלופות אחרות. תרגיש טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות