טבליות טריבמין b1 6 12

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/08/2012 | 11:56 | מאת: גרומר טמי

בגלל בעיות שינה הוצע לי לקחת תוספת ויטמינים מקבוצת b 1. רציתי לדעת אם אכן קבלתי את הכדור המתאים 2.אני סובלת מטחורים עצירות מטופלת האם תיהיה השפעה תודה טמי

02/08/2012 | 13:09 | מאת: שני כרמי

טמי שלום. טבליות טריבמין מכילות 3 ויטמינים ממשפחת ויטמיני B- ויטמין B1 ויטמין B6 וויטמין B12. לויטמינים אלו אין, בדרך כלל, השפעה על מע' העיכול ולכן לא אמורים לגרום לעצירות או לטחורים. עדיף ליטול את טבליות טריבמין עם ארוחת הבוקר או ארוחת הצהריים. לבריאות.

02/08/2012 | 13:16 | מאת: גרומר

תודה על התשובה המהירה אך השאלה היא האם טריבמין עוזר לאיכות השינה שלשם כך הוצע לי . טמי

02/08/2012 | 14:06 | מאת: שני כרמי

טמי שלום. לחוסר של ויטמיני B בגוף יתכנו השפעות שונות על מע' העצבים המרכזית. נטילת תוסף של ויטמיני B יכולה לסייע בתופעות אלו ובאופן מסורתי, ממליצים על נטילתו גם במקרים של הפרעות שינה. לאחר נטילה רצופה של מספר שבועות תוכלי לראות בעצמך האם משפיע לטובה על איכות השינה שלך. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות