מאלוקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/07/2012 | 16:26 | מאת: שואלת

שלום רב אני נזקקת מדי פעם למאלוקס כשיש לי צרבת קלה. לא בשימוש קבוע. על הבקבוק של המאלוקס הנוזלי כתוב שלאחר הפתיחה אפשר להשתמש רק 28 יום בתרופה, ואחרי זה צריך לזרוק אותה. אבל הרוקח בבית המרקחת שלי הגיב בלעג על ההוראה הזו ואמר שזה לא נכון. האם הוא צודק? בתודה מראש

30/07/2012 | 18:09 | מאת: שני כרמי

שלום. יש לעקוב אחר ההוראות הרשומות בעלון לצרכן. הוראות אלו נרשמו בהתאם לידע שיש ליצרן לגבי בטיחות התכשיר ואושרו ע"י משרד הבריאות, שהוא הגוף הרגולטורי האמון על בריאות הציבור. לבריאות.

30/07/2012 | 18:59 | מאת: שואלת

16/04/2013 | 13:28 | מאת: אסנת מועלם

האם צריך לחכות בין מאלוקס לבין ספסמלגין או קלבטן זמן מסויים!

מנהל פורום תרופות ורוקחות