שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/06/2012 | 14:13 | מאת: קרן

עקב נשירת שיער חריפה ביותר אני נאלצת ליטול את הכדורים הבאים: אלדוספירון 100 מ"ג * 2 פעמים ביום ויטמין בי 6 300 מ"ג בנוסף ברצוני ליטול: אומגה 3 roots hr טיפות ויטמין d 400*4 טיפות ליום אנא הסבירו לי כיצד מומלץ ליטול את כל התרופות הללו (אם בכלל), באיזה שעות ביום מומלץ לקחת כל כדור, האם נדרשת ארוחה או שאין צורך. תודה רבה

26/06/2012 | 15:06 | מאת: שני כרמי

קרן שלום. העובדה שאת מקבלת אלדוספירון מעידה על כך שאת סובלת מבעיה אנדוקרינית מסוימת. לכן, לא הייתי ממליצה שתיטלי תוספי תזונה כלשהם על דעת עצמך וללא התייעצות עם רופא אנדוקרינולוג. כדאי לוודא תחילה שמצבך הבריאותי מאפשר זאת. אם תקבלי את אישור הרופא לנטילת התוספים, אשמח להנחות אותך לגבי אופן הנטילה. לבריאות.

26/06/2012 | 15:22 | מאת: קרן

הי שני, את הויטמין 6 רשם לי אותו רופא מומחה שנתן לי את האלדוספירין. ויטמין די המליצה לי רופאת עור מומחית שבדקה את בדיקות הדם שלי ומצאה שאני ממש ברף התחתון. אומגה שלוש ורוטס - יש לי בבית והייתי רוצה להמשיך לקחת (לקחתי עד כה) השאלה היא האם יש מניעה ליטול הכל ע"ב סיומי, ואם לא - מתי כל תרופה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות