כדורי ברזל
דיון מתוך פורום תרופות ורוקחות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
יש לי ברזל נמוך מאד, [32] והתחלתי לקחת פרוגרדומט. לקחתי יומיים והיה לי שלשול ויציאות מרובות יותר. הפסקתי. הרופא נתן לי פולקס. אני בת 67. איזה כדור מומלץ על ידך, ואיך לקחת אותו. יש לי גם כדורי ברזל עדין, האם לקחת 2 ביום, האם הם יעזרו לי לברזל הנמוך? תודה
אור שלום. תצטרכי לנסות את סוגי הברזל השונים שברשותך, ולראות מי מהם נסבל יותר מבחינת תופעות הלוואי. אם יש לך חסר משמעותי בברזל, התייעצי עם הרופא לגבי המינון המומלץ. בכל מקרה, קחי את הברזל בסמוך לארוחות וכך תפחיתי מתופעות הלוואי. לבריאות.
הפיתרון עבורך הוא נטילה של תוסף ברזל טבעי - שאינו יגרום לתופעות לוואי. תוסף ברזל שכזה לדוגמא הינו פלורדיקס - פורמולה ייחודית המכילה ברזל, ויטמיני B, ויטמין C, צמחי מרפא ופירות מתאימה למבוגרים ולנשים בפרט, במצבי חוסר ברזל, אנמיה, חולשה ועייפות, אינו גורם לעצירות ולתופעות לוואי אחרות. פלורדיקס מכיל ברזל גלוקונט דו-ערכי עדין ביותר בנוזל: 7.5 מ"ג בכל 10 מ"ל. שלא כמו במוצרים אחרים המצויים בשוק, בפורמולה זו אין צורך במינון גבוה של ברזל בכדי להגיע לרמת ספיגה גבוהה רכיבי הפורמולה כולם פועלים יחד להגברת הספיגה. פלורדיקס מעלה את רמות הברזל בגוף וגם את רמות הפריטין (מאגרי הברזל בגוף) בתוך חודש ימים במצבים בהם רמות הפריטין נמוכות.