כדורי ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/06/2012 | 01:54 | מאת: אור

יש לי ברזל נמוך מאד, [32] והתחלתי לקחת פרוגרדומט. לקחתי יומיים והיה לי שלשול ויציאות מרובות יותר. הפסקתי. הרופא נתן לי פולקס. אני בת 67. איזה כדור מומלץ על ידך, ואיך לקחת אותו. יש לי גם כדורי ברזל עדין, האם לקחת 2 ביום, האם הם יעזרו לי לברזל הנמוך? תודה

26/06/2012 | 10:25 | מאת: שני כרמי

אור שלום. תצטרכי לנסות את סוגי הברזל השונים שברשותך, ולראות מי מהם נסבל יותר מבחינת תופעות הלוואי. אם יש לך חסר משמעותי בברזל, התייעצי עם הרופא לגבי המינון המומלץ. בכל מקרה, קחי את הברזל בסמוך לארוחות וכך תפחיתי מתופעות הלוואי. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות