ארקוקסיה 90 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/06/2012 | 22:32 | מאת: עופר

שלום, זה חמישה ימים שאני נוטל ארקוקסיה 90 מ"ג לטיפול בדלקת שריר השכמה, ואמור להמשיך חמישה ימים נוספים. מאחר ובעלון המצורף לכדורים לא כתוב דבר לגבי שתיית אלכוהול בזמן לקיחתם, אני מניח שאין כל בעיה בשילוב ביניהם. האמנם כך? בתודה, ע

07/06/2012 | 23:41 | מאת: שני כרמי

עופר שלום. צריכה מתונה של אלכוהול במקביל לנטילת ארקוקסיה, לא אמורה להיות בעייתית. קח בחשבון שצריכת האלכוהול עשויה להחמיר ישנוניות וסחרחורות הנגרמות ע"י הארקוקסיה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות