שאלה לגבי צורך ב- SSRI

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/06/2012 | 09:04 | מאת: דנה

אני לאחרונה סבלתי ממספר התקפי חרדה בתקופה של מספר שבועות ובמצב של מתח עצום וחרדה ביום יום, התחלתי להשתמש בלוריוון אשר ממש הקל לי את המצב ואני מרגישה יותר טוב, שאלתי היא איך עליי לדעת אם יש לי צורך בSSRI כדי להשתקם ולחזור להיות רגילה ללא חרדה או שרק עם הלוריוון במהלך שבוע שבועיים הגוף יירד מרמות החרדה הגבוהות שהיה נמצא בו ואחזור לבד לחיות ללא חרדה?

03/06/2012 | 11:10 | מאת: שני כרמי

דנה שלום. אנא, פני לעזרת רופא מומחה. רק רופא שישוחח עמך ויבדוק אותך יוכל להעריך את מצבך ולהמליץ לך על טיפול תרופתי מתאים. בכל מקרה, הטיפול בלוריוון מיועד לתקופות קצרות בלבד. אם בחלוף מספר שבועות, יעריך הרופא שמצבך עדיין דורש טיפול, ימליץ על טיפול ממושך יותר. בהצלחה ותרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות