אינזימים תוצרת ספרד - pankreoflat

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/06/2012 | 09:58 | מאת: נילי

שלום שני, בחודשיים האחרונים אני סובלת מכאבים ותפיחות בבטן ואפילו לאחר אכילה מועטה ביותר. אני חשה שהבטן תופחת לי. הייתי אצל גסטרו ונתנו לי את התרופה pankreoflat. האם לדעתך תרופה זו תסייע לי והאם ידועות לך האם קיימות תופעות לוואי ידועות? בנוסף אציין כי בבדיקת דם אחרונה שעשיתי תפקודי הכבד (alt ן-ast) עלו מעל הנורמה. האם לדעתך כדורים אלו יסייעו לשיפור תפקודי מערכת העיכול והכבד. אשמח לקבל תשובה ממך בעניין. תודה רבה ושבת שלום.

01/06/2012 | 11:18 | מאת: שני כרמי

נילי שלום. התרופה פנקראופלט מכילה שילוב של אנזימי לבלב ודימטיקון. האנזימים מסייעים בעיכול שומנים, חלבונים ופחמימות. הדימטיקון מפחית יצירת קצף במע' העיכול. ביחד מתקבלת הקלה בעיכול, הפחתה במלאות, בנפיחות ובגזים ושיפור בעיכול המזון. לתרופה כמעט ואין תופעות לוואי, בנטילת הכמויות המומלצות. התרופה לא אמורה להשפיע על תפקוד הכבד. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות