CODIOVAN

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/05/2012 | 10:38 | מאת: תמר

אימי מטופלת ליתר לחץ דם בCODIOVAN 80 MG ו-IKAPRESS 240MG לאחרונה חשה עייפות והרגשה שצריכה אויר על כל מאמץ קטן(שטיפת כלים, סידור הבית) תופעה שלא היתה בעבר. כעת נשלחה לECO אין עדיין תשובה. האם זה יכולה להיות תופעת לוואי של התרופה CODIOVAN ?

24/05/2012 | 12:00 | מאת: שני כרמי

תמר שלום. שתי התרופות, גם קו-דיובאן וגם איקאפרס, עשויות לגרום לעייפות, חולשה ובמקרים נדירים גם לקשיי נשימה. עם זאת, יתכן והתופעות מייצגות החמרה במצב הלבבי שלה. חכו לתוצאות האקו ומומלץ שתבצע גם בדיקות דם ושתן לבירור רמות האשלגן. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות