טוסופרדין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/05/2012 | 12:50 | מאת: טלי

שלום, אני לוקחת כבר 7 ימים (מתוך 10) אנטיביוטיקה רוקסו 150 (רוקסיטרומיצין) וכבר יומיים יש לי שיעול (יבש) ולכן רציתי לקחת סירופ נגד שיעול - טוסופרדין. האם זה בסדר לשלב את שתי התרופות? * לא יודעת אם זה קשור, אבל - אני אלרגית לקבוצת פנצילין. תודה רבה

15/05/2012 | 16:24 | מאת: שני כרמי

טלי שלום. אין מניעה ליטול במקביל את האנטיביוטיקה רוקסו ואת הסירופ טוסופדרין. אין קשר לרגישות לפניצילין. קחי בחשבון שהסירופ טוסופדרין מכיל גם חומר מייבש וגם חומר מכייח ולכן מתאים, בדר"כ, לשיעול מעורב ולא רק יבש. אנא, קראי היטב את העלון לצרכן הנלווה לסירופ בטרם תשתמשי בו. הסירופ אינו מתאים לכולם. אם השיעול לא יחלוף או ישתפר בימים הקרובים- אנא, חזרי לרופא לבדיקה. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות