שלום יש לי שאלה בהקשר אלפא ליפואית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/05/2012 | 10:50 | מאת: אלין

אני בת 65 וסוכרתית מאוזנת בדרך כלל משתדלת מאוד לאכול בריא השאלה שלי היא אני לוקחת מזה תקופה ארוכה שנים את נוירו גארד שזה חומצה אלפא ליפואית 600 מ"ג היום במקרה קראתי שזה עלול לעשות פעולות הפוכות ונזקים אני שותה 2 גלוקופז' טרירטס כומפ' וליפטור 10 מקרופרין 75 מה לעשות האם להמשיך או להפסיק תודה

13/05/2012 | 14:06 | מאת: שני כרמי

אלין שלום. סליחה, אך לא הבנתי מה החשש. חומצה אלפא ליפואית אמורה לסייע גם באיזון רמות הסוכר וגם במניעת נוירופתיה סכרתית. רק צריך לשים לב שבשילוב עם הגלוקופאג' לא נגרמת ירידה חדה מידי ברמות הסוכר בדם. לבד מכך, לי לא ידוע על נזקים משמעותיים הצפויים משימוש סביר. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות